Vindmølleindustrien

Læs mere om vores coating system til vindmøller

Coating systemer til vindmølle branchen

Jakob Albertsen har arbejdet sammen med vindmølle branchen siden 2006 med det formål at tilvejebringe holdbare coating på overflader, som anvendes i vindmøller.
Jakob Albertsen er indehaver af APQP4Wind prækvalifikationer, og har naturligvis processtyring med PPAP.

Jakob Albertsen råder over store faciliteter og løfte kapacitet, hvilket gør os i stand til at håndtere selv de største vindmølle emner. Malede emner IR-hærdes for at opnå optimal hærdning og hurtig levering.

Jakob Albertsen udfører primært coating af stål, kobber og aluminium til vindmølle branchen. Stål coates typisk som industriel certificeret coating i henhold til ISO12944, Typisk en afgratning / Radius 2, en zn/alu-metalisering, efterfulgt af 2 lag barriere epoxy og 1 lag UV-bestandig topcoat, til en samlet lagtykkelse på min. 450 my. Kobber coates typisk med Fusion Bonded Epoxy (FBE), og aluminium med epoxy-primer og topcoat, såfremt coating alene er for coloring. De coatede emner er typisk plader, skinner, riste, dørkplader, sceptere, beslag, railinger og platforme. Coating er typisk korrosion beskyttelse, men kan også være isolerings beskyttelse, for eksempel på busbars.

(+45) 62 20 20 58
mail@jakob-albertsen.dk