Sponge Jet

Læs om vores Sponge-Jet herunder

Sponge Jet er en avanceret metode til overflade behandling af metal overflader før coating.

Metoden giver en særlig ren og ru overflade, samtidig med at omgivelserne beskyttes.

Sponge Jet er svampe af Polyurethan, som accelereres imod overfladen, hvor de renser og rugør. Selve svampene har typisk blæsemidlet, eksempelvis aluminiums-oxid, indkapslet som små partikler. Svampene blæser renhed og ruhed i overfladen og suger støv og urenheder til sig, således at metoden udvikler minimal tilbageslag og støv.

Der findes flere typer af Sponge Jet blæsemidler afhængig af behovet for afrensning og ruhed i overfladen. De fine typer bruges typisk til at fjerne olie og fedt, sod og aflejringer. Mellemtyperne bruges typisk til alm. overfladebehandling eksempelvis ISO 12944 industriel coating. De grove typer bruges typisk til at fjerne høje lagtykkelser,

Blæsemidlet er miljørigtigt idet det ingenting vejer og er derfor let at håndtere, samt fordi det kan genanvendes op til 10 gange.

Sponge Jet kan med fordel anvendes indendørs i industrihaller, på kraftværksblokke, eller nede i tanke. Det skyldes den ringe støv udvikling, samt den fordel at blæsemidlet let kan håndteres.

Der anvendes en Feed Unit til at accelerede blæsemidlet imod overfladen, samt er recycler til at regenerer det brugte medie.

Sponge Jet er karakteriseret ved følgende:

  • Miljørigtigt blæsemiddel, let at håndtere og kan recirkuleres 10 gange
  • Giver den bedst muligt rene og ru overflade af alle blæsemidler på markedet.
  • Er særligt godt til at fjerne forurening, da denne suges ind i svampene
  • Kan anvendes indendøre og i tanke

Jakob Albertsen er distributør af Sponge-Jet så det er muligt både at købe anlæg, udstyr og blæsemiddel, ligeledes er det muligt at leje udstyret på projekt basis.

(+45) 62 20 20 58
mail@jakob-albertsen.dk