Forstærket coating til opfyldning

Læs mere om vores forstærket coating til opfyldning

Forstærket coating til opfyldning

Keramisk Coating er spin-off af rumfarts teknologien og den anvendes på beton emner, som skal beskyttes imod korrosion, slid og kemikalier. Produktet er en avanceret epoxy polymer, som er armeret med keramiske partikler i forskellig form og størrelse. Produktet har en meget høj vedhæftning til underlaget. Produktet er kemisk hærdende ved alm. Temperatur og flere af produkterne er unikke da de kan påføres fugtige overflader.

Keramisk Coating til beton anvendes typisk i miljøer, basiske såvel som ”sure” (pH 1-14), for eksempel på mejerier, bryggerier, slagterier, samt i industrien generelt hvor CIP-væsker og anden kemi er korrosiv og ødelæggende for betonen. De keramiske coatings anvendes eksempelvis i tankgårde, buffertanke, udligningstanke, brønde, tankfundamenter, pumpefundamenter, siloer, indvejningsområder, rørstrenge, facader, murkroner og gulve.

Når selve undergulvet i beton er nedbrudt, skal det opbygget med forstærket coating til opfyldning. Her anvendes med epoxy forstærket med partiker af quarts, korund eller QRV.

Det færdige produkt er meget stærkt og der kan coates oven med kemikalie bestandig topcoat indenfor få timer.

Keramisk forstærket coating til opfyldning har ekstreme egenskaber, som for eksempel for ARC 988, som ofte anvendes på beskadiget beton, har en kompressionsstyrke på 105 Mpa, en trækstyrke på 3,4 MPA, Produktet har ingen opløsningsmidler og er derfor miljømæssigt helt nutidssvarende, både på arbejdsmiljø og på miljøsiden.

Der findes flere typer af keramisk coating til beton afhængig af behovet for resistens overfor temperatur, kemikalier, slid eller ekstrem mekanisk belastning.

Nedbudte eller angrebne områder udbedres i lagtykkelser op til 200 mm. Herefter påføres keramisk top coating, designet til at modstå miljøet i lagtykkelse på 0,5-1,0 mm.

Keramisk Coating til beton er typisk karakteriseret ved følgende:

  • Meget høj resistens overfor korrosion ved høje temperaturer
  • Meget høj resistens overfor kemikalier ved høje temperaturer
  • Meget høj resistens overfor slid og mekanisk påvirkning
  • Med høj vedhæftning til underlaget
  • Kan påføres fugtig beton
  • Hurtig ibrugtagning efter coating
(+45) 62 20 20 58
mail@jakob-albertsen.dk